KiDance

In cele ce urmeaza doresc sa va impartasesc zece beneficii de care copilul Dvs. se poate bucura prin arta educatiei in dans.

1 ) Educatia prin dans ajuta la dezvoltarea inteligentei chinestezice.
2 ) Educatia prin dans creeaza oportunitati pentru auto – exprimare si comunicare.
3 ) Dansul, atat prin reprezentare tematica cat si prin reprezentare abstracta dezvolta un depozit de cultura, care evolueaza cu timpul.
4 ) Educatia prin dans dezvolta valorile si abilitatile creative, impune acceptarea si asumarea de riscuri, dezvolta abilitatile de gandire de ordin superior.
5 ) Dansul oferă oportunitatea elevilor de a recunoaste ca exista mai multe solutii in rezolvarea problemelor.
6 ) Educatia prin dans favorizeaza capacitatea copilului de a interpreta mai bine comunicarea nonverbala interpersonala.
7 ) Invatarea dansurilor din alte culturi ii ajută pe copii sa dezvolte intelegere si respect de sine pentru ei.
8 ) Dansul  ofera optiuni alternative intr-o lume atat de imprevizibila si nesigura pentru copii nostri.
9 ) Educatia prin dans pregateste copii pentru o cariera. La maturitate ei pot opta pentru o cariera in dans, coregrafie sau poate arta, teatru…
10 ) Dansul  imbunatateste calitatea vietii copilului Dvs. Educatia prin dans ii ajuta pe copii sa isi dezvolte aptitudinile fizice, sa isi aprecieze organismul, sa se preocupe de sanatate si sa gestioneze cu calm momentele de stres.

Cum putem oferi educatie prin dans pentru copiii din Romania?

Prin tehnici specifice de dans, balet si gimanstica, instructorii scolii de dans pentru copii KiDance urmaresc imbunatatirea echilibrului, posturii si gratiei, dezvoltarii de ritm si a miscarii creative.

Va asteptam cu drag in cadrul scolii de dans pentru copii KiDance.

Categories: Copiii danseaza!

Leave a Reply