KiDance

Festivalul National de Dans „ Cupa Dunarii ”, editia a III-a, s-a desfasurat sambata 31 Octombrie 2015, la Giurgiu, in sala Teatrului “ Tudor Vianu ”.

Cupa Dunarii - 1

Festivalul National Cupa Dunarii – Giurgiu – Editia a III-a

In cadrul acestui eveniment au evoluat peste 240 de dansatori cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani, care studiaza arta coregrafica in cadrul asociatiilor si studiourilor de dans din Bucuresti, Craiova, Caracal, Giurgiu, Pitesti, precum si din Bulgaria – Ruse si Dimitrovgrad.

Cupa Dunarii - 2

Festivalul National Cupa Dunarii – KiDance – Bella Gitana

Scoala de dans pentru copii KiDance, a impresionat cu doua momente artistice: ” Bella Gitana ” si ” Young & Beautiful ”.

Locul I – la categoria de varsta 6 – 10 ani – National Folcloric a fost castigat de Scoala de dans KiDance, cu momentul artistic Bella Gitana, reprezentat de: Tudor Daria, Voicu Andreea, Hondrea Olivia, Togan Amelia, Lazar Alexandra, Punga Felicia, Vladut Olivia, Ghidia Delia.

Cupa Dunarii - 3

Festivalul National Cupa Dunarii – Giurgiu – Editia a III-a

Locul I – la categoria de varsta 11 – 14 ani – Contemporan Modern a fost castigat de Scoala de dans KiDance, cu momentul artistic Young & Beautiful, prin reprezentatia de succes a elevei Tudor Daria.

Cele doua momente artistice au incantat juriul alcatuit din trei arbitrii din Romania si un arbitru din Bulgaria, prin abordarea inedita si prin dificultate, astfel depasind la punctaj celelalti participanti la concurs din Romania si Bulgaria.

Cupa Dunarii - 4

Festivalul National Cupa Dunarii – KiDance – Young & Beautiful

Felicitari copiilor pentru efortul depus la antrenamente si pentru seriozitate.

Multumim parintilor pentru sustinerea si devotamentul lor cat si Centrului Sportiv Apollo pentru sprijinul acordat in dezvoltarea micutelor talente.

Categories: Dansuri

Leave a Reply